Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu vorbește de posibile remanieri: În unele ministere lucrurile se mișcă prea încet

captură TV
Maia Sandu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce au existat zvonuri că ar putea urma remanieri guvernamentale.

În cadrul emisiunii „Bună Seara” de la Moldova 1, Sandu a declarat că unele ministere „se mișcă mai încet”, dar susține că doar prim-ministra poate numi alte persoane, transmite Tv8.md.

„Este adevărat că sunt ministere unde lucrurile se mișcă mai repede și sunt ministere, unde lucrurile se mișcă mai încet. Dar e prerogativa doamnei premier să decidă dacă vrea să schimbe, dacă nu vrea să schimbe și când vrea să schimbe. Deci, să-i lăsăm doamnei premier această prerogativă”, a precizat șefa statului.

„Discutăm, am opinia mea despre unde lucrurile se mișcă mai bine și unde mai puțin bine. Dar e responsabilitatea și prerogativa doamnei prim-ministru și dacă va decide să facă schimbări, ea ne va anunța”, a mai precizat președinta.

Reprezentanții Guvernului și ai partidului PAS susțin că informațiile apărute în spațiul public, privind eventuale remanieri guvernamentale sunt false.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.