Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măicuțele de la Centrul Eparhial din Timişoara confecţionează lenjerii de pat pentru bolnavii de Covid

Mitropolia Banatului
pat prosoape mitropolia

Spitalul CFR – Timişoara a primit marţi peste 350 de lenjerii de pat de unică folosință, necesare îngrijirii pacienților pozitivi SARS-CoV-2 din cadrul secției clinice suport Covid-19. Lenjeriile au fost confecţionate de monahiile de la Centrul eparhial, la îndemnul Mitropolitului Ioan al Banatului, „ca expresie a solidarității cu cei aflați pe patul de suferință”.

„Ajutorul umanitar se înscrie în seria acțiunilor filantropice întreprinse de Arhiepiscopia Timișoarei de la începutul pandemiei, în vederea sprijinirii personalului medico-sanitar și a celui auxiliar, precum și pentru combaterea crizei de sănătate publică provocată de coronavirus”, menţionează eparhia pe site-ul oficial, potrivit basilica.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Maicile de la Centrul Eparhial din Timişoara au realizat şi anul trecut peste 1.000 de cearșafuri și aproximativ 5.000 de prosoape, care au fost dăruite celor două spitale timişene.

De asemenea, la debutul pandemiei, mănăstirile cu ateliere de croitorie din Arhiepiscopia Iaşilor au confecţionat lenjerii pentru spitalele Covid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.