Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maître Gims va concerta în iunie la Bucureşti

www.moroccoworldnews.com
maitre gims

Cântăreţul congolez Maître Gims, cunoscut pentru single-uri ca „Bella” şi „Mi Gna”, va concerta pe 22 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, informează news.ro.

Gandhi Djuna s-a născut pe 6 mai 1986, în Kinshasa, Congo, iar la vârsta de 2 ani s-a mutat cu familia la Paris. Şi-a început cariera muzicală în liceu, alături de grupul rap Sexion d'Assaut, când şi-a luat numele Maître Gims.

Are propria linie vestimentara, Vortex, şi propriul label, MMC afiliat la Universal Music Franţa, unde este producător al mai mulor artişti aflaţi la început de carieră.

Pe lângă colaborări cu artişti din Franţa, Gims a lansat până acum trei albume: „Subliminal" (2013), „Mon coeur avait raison" (2015) şi „La Ceinture Noire" (2018).

Citește și: Serialul „Roseanne” a fost anulat, după ce actriţa Roseanne Barr a publicat pe Twitter un mesaj „dezgustător”

Single-ul „Bella" a fost nominalizat la categoriile „cea mai bună piesă” şi „cel mai bun videoclip”, la World Music Awards 2014, şi a petrecut 18 săptămâni în topul Billboard, iar cea mai înaltă poziţie ocupată a fost a treia.

Cea mai recentă apariţie discografică, „La Ceinture Noire” (2018) include single-ul „Mi Gna", colaborare cu DJ-ul armenii Super Sako şi Hayko.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţurile de 99, 179 şi 249 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.