Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au fost prezenți la prima seară a Palatului Elisabeta din această toamnă

Prima seară a Palatului Elisabeta din această toamnă a avut loc luni, 26 septembrie, în prezența Custodelui Coroanei și a Principelui Radu. Serile Palatului Elisabeta au fost inițiate de Regele Mihai I și se desfășoară anual, din 2001 încoace, răsplătind public activitatea valoroasă a unor companii, organizații, instituții sau comunități.

Majestatea Sa Margareta a dorit să mulțumească personalităților și companiilor care au susținut, an de an, Asociația Casa Majestății Sale, mai ales în ultimii trei ani, atât de dificili, informează romaniaregala.ro.

Activitățile publice ale Familiei Regale sunt organizate, desfășurate și finanțate de Asociația Casei Majestății Sale, o organizație de utilitate publică, având drept fonduri donații din partea Familiei Regale, din partea unor personalități din țară și din partea companiilor private. Acțiunile publice ale Familiei Regale, din Capitală, din județele țării și din Republica Moldova, ca și cele din Uniunea Europeană și restul lumii sunt efectuate fără sprijin financiar de la Stat.

Custodele Coroanei și Principele Radu au adus mulțumiri mai ales celor care susțin activitatea Familiei Regale de două (și unii de trei) decenii încoace, subliniind fidelitatea și atașamentul lor față de principiile și valorile Coroanei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.