Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Principesa Sofia, în vizită la Brăila

romaniaregala.ro
Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principesa Sofia s-au aflat, vineri, la Brăila, ocazie cu care s-au întâlnit cu autorităţile locale şi au vizitat mai multe obiective din municipiu.

Reprezentanţii Casei Regale au mers prima dată la Palatul Administrativ, unde s-au întâlnit cu prefectul judeţului, Iulian Timofei, preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Francisk Chiriac, şi cu primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, cu care au avut o discuţie privată, informează Agerpres.

Programul a mai cuprins o vizită la Centrul Multifuncţional Lacu Dulce, unde s-au întâlnit cu un grup de copii romi defavorizaţi şi au purtat o discuţie despre proiecte de educaţie şi reintegrare socială, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Brăila.

Majestatea Sa Custodele Coroanei, Principesa Margareta, şi Alteţa Sa Regală Principesa Sofia au participat apoi la o întâlnire cu elevii olimpici ai Brăilei, organizată la Colegiul Naţional "Gheorghe-Munteanu Murgoci" şi la una cu reprezentanţii minorităţilor din Brăila, care a avut loc la Teatrul "Maria Filotti".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.