Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au vizitat Crucea Roşie Suedeză

romanialibera.ro
Principele Radu, margareta

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au avut, joi, la Sockholm, o întâlnire cu Anna Hägg-Sjöquist, preşedintele Crucii Roşii Suedeze.

Majestatea Sa Margareta, preşedintele Crucii Roşii România, a fost însoţită la întâlnire de Iulian Bobârnea, vicepreşedinte al Crucii Roşii, Daniel Ristea, ministru-consilier la Ambasada României, Traian Sârcă, cancelarul Casei Majestăţii Sale şi Ionuţ Demetriad, consilier la Cabinetul Custodelui Coroanei.

"Este o vizită foarte importantă pentru Crucea Roşie Română, având în vedere că există o colaborare foarte veche, încă din anii 90, cu Crucea Roşie din Suedia. Astăzi, la întâlnire, am încercat să rememorăm acele proiecte de colaborare pe care le-am avut în trecut, dar mai ales să punem bazele celor noi, proiectele care se vor desfăşura în perioada următoare în România, cu sprijinul Crucii Roşii Suedeze. Este vorba, în primul rând, de proiecte dedicate sprijinirii comunităţilor vulnerabile, dar mai ales sprijinirii persoanelor care vin din Ucraina. (...) Majestatea Sa, preşedintele Crucii Roşii România, a participat la această întâlnire şi a adresat mulţumiri în primul rând celor care ne-au sprijinit, de aici, de la sediul central al Crucii Roşii Suedia, a salutat această colaborare pe care o avem de ani buni. De asemenea, a fost fascinată de programele pe care Crucea Roşie Suedeză le desfăşoară atât la nivel local, dar şi la nivel internaţional, mai ales în ceea ce priveşte sprijinirea populaţiei din Ucraina", a declarat, la finalul întâlnirii, Iulian Bobârnea.

Tot joi, în cursul dimineţii, Custodele Coroanei şi Principele Consort s-au întâlnit cu Christian Danielsson, secretar de Stat pentru Afaceri Europene la Biroul Prim-Ministrului Guvernului Suediei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.