Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majoritatea studenţilor de la SNSPA preferă continuarea cursurilor în sistem online. Instituţia va decide cum va continua activitatea după data de 4 aprilie

Wikipedia
SNSPA

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a publicat, luni, rezultatele consultării online cu privire la modalitatea de derulare a cursurilor după data de 4 aprilie. Au participat la sondaj 91% dintre studenţi, iar majoritatea covîrşitoare preferă cursurile online, conform news.ro.

”Luni, 14 martie 2022, au fost afişate rezultatele consultării studenţilor SNSPA cu privire la reluarea cursurilor şi seminarelor, în format fizic, la sediul universităţii din Bd. Expoziţiei 30A. Consultarea s-a derulat online, pe baza unui chestionar realizat de o echipă de experţi, coordonată de prof. univ. dr. Alfred Bulai, directorul Departamentului de Sociologie al Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA). În perioada 9 – 11 martie 2022, 5047 de persoane, respectiv 91% dintre studenţii şi studentele de la toate structurile academice din cadrul SNSPA, studii universitare de licenţă şi masterat, au răspuns integral la chestionar”, a transmis, luni, SNSPA, într-un comunicat de presă.

Potrivit rezultatelor, majoritatea preferă cursurile online.

În ceea ce priveşte studenţii, procentul celor care au optat pentru cursuri online variază între 58% şi 90%. În ceea ce priveşte masteranzii, procentul celor care preferă cursurile online, la toate facultăţile şi la toţi anii de studiu depăşeşte 90%.

”Luând în considerare rezultatele consultării studenţilor, cadrul legal în vigoare, situaţia cazării studenţilor care nu au domiciliul în Bucureşti, dar şi obiectivul asumat de a reveni în sălile de clasă într-o manieră graduală şi predictibilă, Senatul SNSPA va lua o decizie, cât mai curând posibil, cu privire la modul de derulare a activităţilor didactice după 4 aprilie 2022”, a mai transmis SNSPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.