Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mălin Bot A PIERDUT procesul cu Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvică și Antena 3: Le ceruse 250.000 de euro, iar acum e DATOR

Mălin Bot a pierdut procesul cu Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvică și Antena 3! Curtea de Apel București a decis, definitiv, că Bot, care ceruse 250.000 de euro de la jurnaliști și postul de știri, nu doar că nu are niciun temei legal în cererea sa, ci, mai mult, are de plătit cheltuielile de judecată. Asta, după ce Bot câștigase la judecata de fond.

”Crede-mă, o să îi dai până la ultimul leu! Bot a luat cum il cheama de la justitia cu care umbla in gura non stop. Javra, a hotarat onorata instanta ca ai sa ne dai bani. Si mie si lui Ciuvica. Javra! P..S. Avocatul nostru in aceasta speta a fost Mihai Mustaciosu. Rulz!!!!!!”, a fost mesajul lui Mircea Badea pentru fostul jurnalist de la Evenimentul Zilei.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii

Iată minuta ședinței de judecată:

”Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile pârâţilor. Schimbă sentinţa în sensul că respinge în tot acţiunea.Obligă apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentând cheltuieli de jduecată, către fiecare din apelanţii pârâţi. Cu recurs în 30 zile de la comunicare.

Document: Hotarâre 26.03.2018”, se arată în soluția pe scurt întocmită de judecători.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.