Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mallorca s-a calificat în finala Cupei Spaniei după ce a eliminat pe Real Sociedad la 11 metri

irlanda penalty

Echipa spaniolă Mallorca a învins marţi, în deplasare, scor 5-4 la lovituri de departajare, formaţia Real Sociedad, şi s-a calificat în finala competiţiei. În prima manşă scorul a fost 0-0, iar în retur, după 120 de minute, a fost 1-1, potrivit news.ro.

Gazdele de la Real Sociedad au ratat un penalti pe Reale Arena, chiar în ultimele minute ale primei reprize, prin Brais Mendez, în minutul 45+1, portarul Greif reuşind să respingă. Imediat după pauză, Gonzalez a deschis scorul pentru Mallorca, în minutul 50, însă Oyarzabal a egalat în minutul 71 şi a trimis meciul în prelungiri. Cum în cele două reprize de prelungiri nu s-a marcat, meciul s-a decis la lovituri de departajare. Oyarzabal a ratat de la gazde, chiar prima lovitură de la 11 metri, apărată de Greif, în timp ce Mallorca a marcat prin Muriqi, Morlanes, Mascarell, Radonjic şi Darder.

Mallorca s-a calificat în finala Cupei Spaniei, unde va înfrunta pe învingătoarea din a doua semifinală, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. În prima manşă, Bilbao s-a impus la Madrid cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.