Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mamă, 78 de ani, şi fiică, 28 de ani, au pus o rudă să-l omoare pe soţul celei din urmă: Suma oferită a fost de 5.000 de lei

Două femei, în vârstă de 73 şi 28 de ani, din comuna Pogana, mamă şi fiică, sunt acuzate că i-au propus unei rude să-l ucidă pe soţul tinerei contra unei sume de bani.

Potrivit procurorului Alice Ruja, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, femeia a pus totul la cale împreună cu mama ei. Tânăra locuia cu soţul şi cu cei trei copii, iar în aceeaşi curte, dar într-o casă separată stătea mama ei, femeile intenţionând ca după ce bărbatul ar fi fost ucis să intre în posesia imobilelor.

Citește și: Marcel Ciolacu, ieșire-fulger: ‘Este momentul ca demnitari Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!’

Soț: „A spus că a venit Costel, finul, să îşi ia rămas bun că pleacă în Spania. Eu nu mi-am dat seama că ea cu mama ei au vorbit cu băiatul ăla să mă omoare. Mama sa şi ea au dat o sumă de bani că să mă omoare.”

Bărbatul tocmit se dusese însă la Poliţie, de cum a auzit ce îi propuneau femeile să facă. Un anchetator l-a însoţit miercuri seară în curtea suspectelor, pentru flagrant. Imediat, mama şi fiica au fost reţinute.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Nu o să dăm nimănui un premiu pentru că se vaccinează. Suntem în stare de război cu acest virus’

Mama bărbatului: „A plătit un băiat de la Silişte să îl omoare. Bine că nu s-a pus cu ele. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a primit banii. Nu ne-am aşteptat, dar dacă ei nu se înțelegeau. Ea nu îl iubea, nu îl spăla, nu o bătea, se mai certau de la babă. Baba se bagă în casa lor.”

Soț: „Am avut o viață cu ea, cât de cât. Eu am ţinut la ea. Am iubit-o. Am două fete şi un băiat. A fost iubire. Nu îmi dau cu seamă, nu am ştiut nimic.”

Citește și: Claudiu Năsui, ieșire în ‘ritm de dans’: ‘Un pas înainte, doi pași înapoi în lupta contra birocrației’

Alice Ruja, procuror: “Cele două femei locuiau în aceeași curte, imobile diferite, ambele aparţinând soţului, motiv pentru care ele s-au gândit să îl omoare ca să poate intra în posesia imobilelor şi să le vândă. Au contactat o rudă, cu antecedente penale, căreia i-a propus să-l ucidă pe soţ contra sumei de 5.000 de lei. A insistat vreo trei zile la martor să comită fapta, sau să găsească pe altcineva care să facă acest lucru, iar martorul văzându-le insistente a mers la poliţie şi a anunţat ce s-a întâmplat.”

"Au contactat o rudă cu antecedente penale, căreia i-a propus să-l ucidă pe soţ contra sumei de 5.000 de lei. Au insistat timp de trei zile la martor să comită fapta sau să găsească pe altcineva care să facă acest lucru, iar martorul a mers la poliţie şi a anunţat ce s-a întâmplat", a afirmat procurorul.

Femeia şi mama sa au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la omor.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiștilor de la Cantacuzino este să îi lase să își facă treaba, să nu îi încurce cu decizii politice’

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.