Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama femeii ucise la Spitalul Săpoca lansează acuzaţii grave: 'A primit şpagă de la ăla de azi-noapte şi a dat-o pe ea ca pe un câine' (VIDEO)

stirileprotv.ro
spital sapoca

Trei bărbaţi şi o femeie au fost ucişi de atacatorul de la Spitalul Săpoca. Femeia avea 38 de ani şi fusese iniţal internată la Terapie Intensivă, unde ar fi şi trebuit să rămână, după cum afirmă mama acesteia.

"Fetiţa mea a fost internată la altcineva, la doamna doctor Ungureanu. Deci dânsa mi-a luat-o de la Terapie, de la reanimare... Ea nu putea să meargă, era toată numai perfuzii sâmbătă după-amiază. Mi-a luat-o şi mi-a dus-o la salonul unde sunt oamenii normali. Păi se poate aşa ceva? Mi-a omorât-o! Dânsa mi-a omorât-o!

A spus că a pus alt pacient în locul ei şi de-aia a mutat-o. Păi de ce l-ai pus dacă ea este bolnavă? Dacă ea este de Terapie, de Reanimare? Dacă ea nu merge, de-abia vorbea... De ce mi-ai mutat-o? Pentru că a primit şpagă de la ăla de azi-noapte şi a dat-o pe ea ca pe un câine, în salon. Doamna ministru ştie tot", a declarat mama femeii ucise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.