Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Cristiano Ronaldo povesteşte drama fiului ei după eliminarea lui Juve din Liga Campionilor: 'Mi-a spus Mamă, nu pot face miracole!'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo (34 de ani), a dezvăluit ce i-a transmis fiul său după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor şi cum se simte portughezul după ce va lipsi pentru prima dată în ultimii nouă ani din semifinalele competiţiei, potrivit mediafax.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

După 1-1 în turul de la Amsterdam, Ronaldo a deschis scorul pentru Juventus în minutul 28 al confruntării de pe teren propriu, însă van de Beek (34') şi Matthijs de Lig (67') au adus calificarea lui Ajax în semifinalele Ligii Campionilor şi, implicit, eliminarea lui Juventus. Mama lui Cristiano a povestit presei portugheze ce a vorbit cu fiul său, după meciul disputat marţi seară.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

"Era trist, şi-ar fi dorit să ajungă în finală, dar voi fi alături de el pentru următorul sezon. 'Mi-a spus Mamă, nu pot face miracole!'. În campionat merge bine, dar în Liga Campionilor a lipsit puţin noroc. Nu mai putem face nimic, viaţa merge înainte", a declarat Dolores Aveiro, citată de Gazetta Dello Sport.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

Ultima oară când Cristiano Ronaldo a ratat semifinalele Ligii Campionilor se întâmpla în sezonul 2009/2010, când Real Madrid era eliminată de Olympique Lyon în optimile de finală ale competiţiei, după 2-1, la general. De la acel moment, portughezul a câştigat alături de madrileni de patru ori cel mai important trofeu european, în 2013/2014, 2014/2015, 2016/2017 şi 2017/2018.

Citește și: Judecătorii au decis! Radet a intrat în faliment:’Trebuie să mulțumim pentru asta Ministerului Energiei’

Transferat de Juventus la începutul acestui sezon, CR7 este foarte aproape de a câştiga titlul în Serie A, echipa lui Allegri având un avans de 17 puncte faţă de Napoli, cu şase etape înainte de finalul sezonului. În această stagiune, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a marcat 26 de goluri în toate competiţiile şi a oferit 12 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.