Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Victor Ponta, scandal în direct la TV

ponta mama

Mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost extrem de implicată în această campanie și nu a mai putut sta deoparte când a simțit că fiului i se face o nedreptate. La un moment dat, Florin Zamfirescu a făcut referire la declarațiile mamei lui Victor Ponta, făcute în filmul documentar regizat de Florin Iepan, pentru a sublinia oportunismul acestuia.

După câteva minute, prin telefon, în direct a intrat mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, informează Realitatea.

Cornelia Naum:Vreau să îl întreb pe domnul Zamfirescu, care tocmai a afirmat că ați văzut niște filme în care apar și eu și fac niște afirmații legate de viața fiului meu și vreau să știu unde ați înțeles dumneavoastră că a fost membru al PDL, ați pronunțat foarte răspicat, ați lăsat să se înțeleagă că e vorba de Partidul Democrat Liberal.

Florin Zamfirescu: Nu, nu, PNL, doamnă.

Cornelia Naum: Nu, a pronunțat foarte clar și pronunțat domnul Zamfirescu.

Florin Zamfirescu: S-a auzit așa, poate, îmi cer scuze. Retractez: PNL.

Cornelia Naum: Mă bucur dacă vă cereți scuze.

Florin Zamfirescu: Așa s-a înțeles poate.

Cornelia Naum: Nu s-a înțeles. Am o vârstă la care pot fi acuzată că nu mai aud, nu mai văd, nu mai înțeleg, dar, totuși, a pronunțat clar PDL.

Florin Zamfirescu: Bine, dacă a fost așa, îmi cer scuze. Am vrut să zic PNL. Doamne Naum, noi am fost vecini, stăteam în Dinicu Golescu 35.

Cornelia Naum: Neesențial, pentru că nu am fost niciodată o persoană publică. Acum s-a întâmplat și am acceptat să mă prezint eu și fiul meu și familia mea în fața opiniei publice, vorbind cu o sinceritate care poate, uneori, a fost chiar exagerată și am afrimat că în 1990, Victor s-a înscris în PNL, dar nu a activat.

Florin Zamfirescu: Și i-ați mai spus dumneavoastră: “bine, măi, Victore, tocmai cu aștia care ne-au bătut, ne-au alungat atunci te aliezi tu?”. Adică vorbeați de pesediști, de Iliescu.

Cornelia Naum: Exact, așa am afirmat și nu retrag. Eu am spus la de la bun început că el a avut o stea, o menire. De mic copil, nu neapărat pentru țară. Tot ce se întâmplă astăzi este o surpriză și pentru mine. Dar dacă steaua lui era să conducă în politică, în PSD i s-a oferit șansa de a intra în politică, și acolo a arătat ce poate și eu nu pot să spun că ma simt rușinată de ce a făcut fiul meu, ca membru al PSD, ca șef de partid, ca premier și astăzi, ca și candidat. A doua problemă, legată de originile familiei.

Florin Zamfirescu: Tot din film știu.

Cornelia Naum: Stră-străbunicii Ponta poate sunt și ei tot de 800 de ani veniți în România și stră-străbunicii Naum poate sunt veniți și ei de peste 100 de ani în România, nu asta contează.  Tot ce a spus Victor de origini arată că nu este un naționalist fundamentalist, că nu contează cum și de unde venim, ci cum suntem și cum ne comportăm.

Florin Zamfirescu: Același lucru l-am spus și noi despre Iohannis.

Cornelia Naum: Nu. Realmente, mi s-a părut că se exagerează pe aceste baricade cu violența verbală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.