Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Vlad Pascu, sub control judiciar, în timp ce tatăl scapă de măsura controlului judiciar

Inquam
Miruna Pascu

Tribunalul București a decis, miercuri, ca Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri, va fi cercetată sub control judiciar, în vreme ce tatăl lui Vlad Pascu, Claudiu Pascu, scapă de această măsură.

Tribunalul București a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile, potrivit mediafax.

De asemenea, faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, instanța dispune revocarea măsurii controlului judiciar.

Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de Miruna Pascu, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de Mihail Claudiu Pascu, nu sunt executorii la acest moment.

Decizia este cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare, pentru inculpaţi şi pentru procuror.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, și de fostul soț, Mihai Pascu. Ea este acuzată că a șantajat o tânără care este martoră în dosarul în care fiul ei este cercetat. Concret, Miruna Pascu ar fi amenințat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va dezvălui informații și imagini compromițătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În același dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum și trafic de droguri, iar tatăl tânărului, Mihai Claudiu Pascu, este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.