Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei Melencu, la un an de la dispariția fetei: Dosarul se vrea îngropat

Antena 3
luiza melencu

A trecut un an de la dispariția Luizei Melencu. Dosarul Caracal nu a fost încă finalizat. Un nou termen în instanță, la Tribunalul Olt, ar putea fi stabilit pentru luna mai.

„Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul. Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu", a spus Monica Melencu, mama Luizei, la România TV. „Se face un an de când nu am niciun răspuns concret. Ce s-a întâmplat în data de 14 aprilie? Personal trag o singură concluzie: se doreşte ca acest dosar să fie îngropat. Aşa vor anchetatorii, toate institiţiile angrenate. Mulţumesc preşedintelui, ministrului de Interne, şefului DIICOT pentru modul în care ajută familia greu încercată. Sper că înţelegeţi ura şi toate relele care s-au abătut asupra familiei mele şi complicitatea celor enumeraţi mai devreme. Nu vreau decât atât. Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul. Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu", a mai spus mama fetei.

Vezi si: TEXTUL INTEGRAL al Decretului pentru prelungirea stării de urgență .

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimişi în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ţinut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi şi a violat-o de mai multe ori.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, şi a dus-o la locuinţa sa din Caracal. Şi cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată şi violată.

El este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, acesta a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.