Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama polițistului Bogdan Gigină: Gabriel Oprea, tu nu înțelegi că ești un criminal. Citesc stupefiată cum copila lui îmi descrie situația lor familială

www.mediafax.ro
Bogdan Gigină

Mama lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă în timp ce făcea parte din coloana oficială a fostului ministru Gabriel Oprea, susține că a fost contactată pe Facebook de fiica lui Gabriel Oprea, iar în mesaje tânăra i-ar fi descris situația din familia ei. Postarea femeii vin în contextul în care comunicările radio din dosarul mortii politistului au apărut în spațiul public. Fostul vicepremier care a demisionat din Senatul României pentru a se pune la dispoziția Justiției a susținut că este nevinovat și si-a exprimat pe larg pozițiile pe pagina personală de Facebook.

"După doi ani și jumătate au fost în sfârșit desecretizate convorbirile existente pe stațiile de emisie recepție ale BPR. Citindu-le ne-am îngropat copilul. Pentru a cita oara? Știam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic dar.... citind amanunt, am înțeles cit de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiata pe Mesenger cum copila d noului Gabriel Oprea îmi descrie situația lor familiala... CIT DE GREU LE ESTE, CITA LIPSA DE ARMONIE. Citesc și nu pot sa cred! Mi-aș dori ca acești copii sa trăiască în preajma noastră o zi și poate.... asa vor înțelege ce trăim noi și cit de distrusa este familia noastră. Acum câteva seri deschid televizorul și fata lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus și lăsat în haos, vine la TV sa ne spună cit de capabil și de devotat este într-o funcție de conducere? Gabriel Oprea tu nu înțelegi ca ești un criminal, ca ai distrus vieți,ai călcat în picioare destine, ca locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru ca tu nu te numești om", a scris Carmen Gigină pe Facebook.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea susține că este nevinovat. Reamintim că el a demisionat din Senatul României și s-a pus la dispoziția justiției, iar pozițiile sale le-a exprimat pe larg pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.