Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mama Polidinului' (93 de ani), despre vaccinul COVID: Sigur mi-l fac. Suntem în secolul 21, cu aparatura de acum sunt sigură că vaccinul e bine făcut

Life.ro
Sylvia Hoișie

Sylvia Hoișie, cunoscută ca „mama Polidinului” pentru că a lucrat în echipa de cercetători ce a dezvoltat vaccinul în anii '60, spune că se va vaccina împotriva COVID-19, potrivit Digi24.

Citește și: SCANDAL la Arcul de Triumf: Codruța Cerva SE CEARTĂ cu jandarmii care vor să o AMENDEZE/ Un fost militar s-a DEZLĂNȚUIT

„Dacă îl voi obține, sigur că îl voi face. Nu numai eu, ci toată familia mea. Eu am încredere în vaccin. Nu cred că este dăunător oamenilor în vârstă, nimănui nu-i e dăunător. Sigur, ca orice vaccin, poate da niște reacții, dar sunt atât de mici față de beneficii. Febra este foarte mică și chiar dacă există febră, nu e nimic. Un pic de roșeață, o ușoară durere, dar și la o simplă injecție poți să faci reacții care nu sunt dăunătoare”, a spus Sylvia Hoișie (93 de ani)

Hoișie mai spune că deși vaccinul a fost făcut foarte repede, în câteva luni, ea e convinsă că vaccinul e sigur.

„Suntem în secolul 21. Cu aparatura de acum, sunt sigură că vaccinul e bine făcut. Nu e perioada anilor 50-60, este perioada 2020. Sunt sigură că e bun. Mai ales, cei care l-au făcut, companiile care au făcut cele 3-4 vaccinuri care sunt date pentru a obține documentația sunt bine controlate, nu numai în America, ci și în Uniunea Europeană. Suntem în 2020, când se pregătesc călătorii pe Lună, se fac atâtea lucruri noi, cum putem crede că nu se poate face?”, a adăugat ea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.