Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mama șoferului drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai, declarații după eliberare

Facebook
Miruna Pascu Vlad

Miruna Pascu a vorbit pentru prima dată după tragedia de la 2 Mai, atunci când fiul ei, drogat fiind, a omorât doi tineri.

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public.

Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime”, a spus Miruna Pascu.

Întrebată dacă a stat de vorbă cu părinții celor doi copii, aceasta a răspuns: „Nu. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor.

Consider că aceste lucruri... de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților. Fiind în postul Crăciunului, apreciez foarte mult și în măsura în care la un moment dat se va putea, cu siguranță că o s-o fac”.

Miruna Pascu a fost eliberată din arest la domiciliu recent. Ea a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său.

În 19 august, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului.

Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.