Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama tânărului ucis de Monica Odagiu face primele declarații: 'Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Nu este adevărat ce s-a spus'

romaniatv.net
alexandru murgu accident

Mama tânărului ucis de Monica Adagiu, primele declarații. Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu se află la Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul, unde familia, rudele și prietenii stau la căpătâiul lui.

Mama tânărului ucis de Monica Odagiu, primele declarații

Florentina Murgu, mama tânărului, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat și spune că nu ia în calcul varianta sinuciderii, chiar dacă nu înțelege ce s-a întâmplat. Femeia a mai dezvăluit că băiatul ei nu fusese dat afară de la locul de muncă, așa cum s-a vehiculat, ba din contră, era iubit și apreciat de toată lumea.

„În primul rând, m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus mama tânărului, conform Impact.ro.

Alexandru Murgu va fi înmormântat mâine, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei.

Prima reacție a Monicăi Odagiu după accident

Fosta iubită a lui Dan Bittman este în stare de șoc după tragicul incident care a avut loc lângă Ateneul Român. La scurt timp după tragicul eveniment, vedeta a făcut primele declarații. Aceasta susține că victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a aruncat în fața mașinii sale.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu.

Din primele informații oferite de polițiștii care au intervenit la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul. Acesta ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina la volanul căreia se afla actrița.

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.