Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama tinerei ucise în magazinul din sectorul 3 face mărturii cutremurătoare: E o crimă din gelozie

antena 3
femeia omorata in magazinul din sectorul 3

Mama tinerei susține că este vorba despre o crimă din gelozie și că bărbatul a dat afară toate angajatele sale pentru a rămâne singur cu femeia. Crima a avut loc în momentul în care aceasta i-a spus că vrea să plece în Italia pentru a naște.

„Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML... Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a mărturisit mama tinerei însărcinată, ucisă de patron, pentru Antena 3.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat de familie în această dimineață și urmează să fie depus la o biserică, acolo unde va rămâne până marți, iar ulterior urmează să aibă loc înmormântarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.