Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama unei victime din Clubul Colectiv e devastată: 'Praful să se aleagă de patroni'

Mama unei victime din Clubul Colectiv e devastată de durere. Ana Pascu, președintele FR Scrimă, a aflat că patronii clubului Colectiv îşi vor petrece sărbătorile acasă, în familie. Reacția mamei lui Alex Pascu, liderul şi basistul trupei Goodbye to Gravity, ucis de incendiul de la Colectiv, este una înfiorătoare.

Citeşte şi: Dan Puric, atac virulent: Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles

Alex Pascu, 32 de ani, unicul fiu al fostei mare sportive Ana Pascu, fusese transportat către o clinică privată din Franţa, însă, la coborârea din avion a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit 45 de minute să îl resusciteze, însă inima lui a cedat. Ana Pascu, a aflat tragica veste la câteva ore şi a leşinat. Acum, Ana Pascu este în depresie şi că nu se poate obişnui cu gândul că fiul ei a murit în condiţii atât de groaznice.

Citește și: Moș Crăciun chiar există și se…ÎNSOARĂ! / VIDEO

"Este şocată de când a aflat că cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost puşi în libertate. Plânge şi spune că fiul ei este în mormânt, iar cei vinovaţi de nenorocire vor petrece acasă, în sânul familiei. Vrea să depună plângeri, dar nu ştie ce să facă, de unde să o apuce. A ajuns în pragul disperării din cauza durerii. Ea a fost mereu o femeie puternică, însă moartea fiului a răpus-o. A blestemat de furie, a zis să se aleagă praful de ei. Familiile celor dispăruţi sunt şocaţi de vestea eliberării patronilor clubului", a declarat un apropiat al familiei Pascu pentru Cancan.

Citește și: Antena 3: Dosarul care îl dărâmă definitiv pe Victor Ponta

În momentul izbucnirii incendiului pe scena clubului se afla trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansa al doilea album. Doi dintre cei cinci membri ai formaţiei, Mihai Alexandru şi Vlad Ţelea, au murit la faţa locului. Bateristul Bogdan Enache a decedat pe 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum. Numărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie a ajuns la 63, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 11 dintre răniții transferați în străinătate.

Citește și: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT: Serviciile secrete știau cu exactitate data la care cade Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.