Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mână criminală? Bute, dopat de alții!

lucian bute

Lucian Bute, prins dopat. O poveste care miroase urat si are prea multe semne de intrebare. Depistat pozitiv la un control efectuat inaintea meciului cu Badou Jack, romanul este vazut in continuare un sportiv curat si incapabil sa triseze in box. Asta cred canadienii despre el, care cauta sa faca lumina in acest caz.

Televiziunea RDS face o serie de dezvaluiri capabile sa probeze ipoteza unui dopaj fara voia lui Lucian. Concret, se pare ca problemele fostului campion IBF la supermijlocie au inceput din momentul in care si-a schimbat antrenorul (Freddy Roach a fost inlocuit cu fratii Grant, Ottis si Howard), iar in anturajul sau a aparut un preparator fizic nou, Daniel Ortega.

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

„Memo” Heredia, clientul FBI

Ortega lucreaza pentru Ángel Heredia, un personaj extrem de controversat. Adept al folosirii testosteronului si al hormonilor umani de crestere, Heredia are specializare in chimie (la fel ca tatal sau), doar ca el a cautat sa descopere noi metode de a fenta controalele antidoping. In lumea sportului, lui Ángel Heredia i se spune „Memo” si de cateva ori a dat cu subsemnatul in anchetele FBI referitoare la mafia dopajului sportiv.

„Memo” Heredia si Daniel Ortega au mai lucrat pentru atletii Marion Jones si Tim Montgomery, ambii depistati pozitiv la controalele antidoping!

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

Il pandeste pe Lucian din 2013?

In 2013, din cauza unei accidentari, Bute a fost nevoit sa amane lupta cu Jean Pascal, pugilist pregatit atunci de Angel Heredia. Imediat, „Memo” l-a acuzat pe roman ca, in realitate, el nu este accidentat, ci dopat! Cand Lucian si-a revenit, Heredia a cerut ca ambii boxeuri sa fie testati antidoping de USADA (Agentia Americana Antidoping). De ce a fost ales un laborator din State cand lupta era intre doi canadieni? Raspunsul l-am gasit pe „boxingforum24.com”, care comenta, in 2013, acuzatiile aduse la adresa lui Bute: „Daca tot cerem testare, atunci sa fie facuta de WADA, Agentia Mondiala Antidoping!  Toata lumea sportului stie ca «Memo» Heredia are USADA in buzunarul mic. Agentii USADA sunt agentii lui «Memo», platiti de el!”.

La meciul cu Badou Jack, cine credeti ca a stat in spatele pugilistului american? Tocmai acest Ángel Heredia, un adevarat dealer de steroizi. Iar controlul antidoping a fost realizat de USADA, agentia controlata de el!

Citește și: SCANDAL uriaș cu Johnny Depp: Ce dezvăluie Amber Heard, soția care a depus actele de divorț

Ostarina se elimina in mai putin de 24 de ore

Anuntul USADA: Bute s-a dopat cu ostarina. Sa vedem ce este substanta asta: un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM), folost pentru cresterea formei si a rezistentei fizice, cu efecte similare steroizilor anabolizanti. Ostarina se elimina din corp in maximum 24 de ore de la administrarea ei.

Nu acuz pe nimeni, nici comisia USADA, nici pe preparatorul meu, dar aici e ceva care nu pare corect. Asta simt eu. Doctorii mi-au spus ca ostarina dispare din corp in 24 de ore, asa ca ar fi fost ilogic sa iau inainte de lupta. Nu avea niciun sens. Nu vreau sa arat pe nimeni cu degetul, dar, din experienta, USADA nu pare prea serioasa”, a declarat Lucian Bute pentru Radio Canada.

Citește și: BĂTAIE în liceu: Un profesor și un elev s-au luat la pumni / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.