Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a uns manager de spital un patron de pompe funebre, fost consilier local și director la firmă municipală

Europa FM
doctor medic spital

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, instalat vineri prin decizie a ministrului Sănătății, este fost consilier local și deține, potrivit declarației sale de avere, două firme, dintre care una de servicii funerare.

Marius Ghineț, noul șef al spitalului județean din Piatra Neamț, a fost consilier local PMP, după care a fost numit director logistică la SC Publiserv SA, firma deținută de Consiliul Local Piatra Neamț și care se ocupă cu întreținere și reparația străzilor din Piatra Neamț. Din această funcție a fost numit acum manager la spitalul de urgență. După numirea în fruntea spitalului, Marius Ghineț a spus în presa locală: „Sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă apuc de treabă! Singurul sentiment care mă încearcă în aceste momente este nerăbdarea. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și încrederea acordată”.

Potrivit ultimei sale declarații de avere din 15.06 2017, Marius Ghineț deține integral firma de pompe funebre Big Funerare SRL din municipiul Piatra Neamț, dar are 20% din acțiuni și la o altă firmă, Business International Group SRL.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.