Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Maternităţii Giuleşti vrea ca și spitatele să fie închise pentru igienizare, nu doar maternitățile

facebook.com
mizerie spital

Managerul Maternităţii Giuleşti susţine că propunerea Prefecturii Capitalei de a închide, lunar, în fiecare an, câte o maternitate pentru igienizare este o propunere bună, precizând că nu doar maternităţile ar trebui să fie închise, ci şi spitalele, relatează mediafax.

“A fost o propunere, ce s-a hotărât este că se va face o comisie din mai mulţi factori de decizie care să încerce să găsească un protocol acceptabil şi de pacienţi şi de spitale. În ceea ce priveşte propunerea domnului Suciu (n.r. - de a fi închise maternităţile pentru igienizare), sigur că e bine. Nu doar maternităţile, dar toate spitalele ar trebui să se închidă din când în când”, a spus, miercuri, Marcel Moisă, managerul Maternităţile Giuleşti.

De asemenea, Marcel Moisă mai precizează că personalul medical a fost instruit privind regulile de igienizare, precizând că în această săptămână, un lector universitar va discuta cu angajaţii maternităţii despre aceată temă.

Întrebat dacă crede că maternitatea ar fi greşit undeva, Marcel Moisă a spus că posibil. “Nu avem date care să confirme sau să infirme. Încă nu avem date. Dacă va fi adevărat ne asumăm, dacă nu, ne asumăm şuturile primite”, a explicat Marcel Moisă.

Instituția Prefectului Municipiului București va forma un grup de lucru care va avea scopul de a întocmi proceduri de conştientizare privind apariţia infecţiei cu stafilococ auriu, precizând că, lunar, în fiecare an, ar putea fi închisă câte o maternitate pentru igienizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.