Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul 'omorât' de presă a scris pe Twitter: 'Sunt supărat foc'

Radu Pop
1616.ro
Mino Raiola

Presa internaţională a scris, joi, că agentul de jucători Mino Raiola a încetat din viaţă, informaţie dezminţită de partenerul de afaceri al impresarului, de medicul care îl tratează, dar şi printr-un mesaj apărut pe contul de Twitter al lui Raiola.

“Starea actuală de sănătate pentru cei care se întreabă: supărat foc pentru a doua oară în patru luni că m-au omorât. Se pare şi că pot să mă resuscitez”, este mesajul pe pe contul lui Raiola.

Mino Raiola a fost internat în spitalul San Raffaele din Milano în ianuarie, iar partenerul său de afaceri, Jose Fortes Rodrigues, a declarat pentru ESPN NL că impresarul este în continuare în stare gravă. “Nu este adevărat. El nu este mort, dar se luptă pentru viaţa sa”, a spus Fortes Rodrigues, după ce presa, inclusiv Gazzetta dello Sport, a scris că Raiola a murit..

Medicul Alberto Zangrillo, care îl tratează pe Raiola, s-a declarat revoltat de informaţiile false legate de decesul agentului de jucători: “Sunt indignat de apelurile telefonice ale unor pseudojurnalişti care speculează cu privire la viaţa unui om care luptă (pentru a trăi)”, a afirmat Zangrillo pentru ANSA.

Mino Raiola are 54 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.