Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Spitalul din Ploiești: Secția era nouă, instalația electrică era nouă. Probabil a fost o scânteie de oxigen (VIDEO DRAMATIC)

Managerul SJU Ploieşti, Bogdan Nica, a spus că întreaga secție unde erau internați bolnavii Covid-19 era nouă, circuitele electrice erau refăcute, iar rampele de oxigen erau refăcute în valul trei de Covid. Cauza cea mai probabilă a incendiului ar fi fost o scânteie de oxigen, asta pentru că un bolnav și-ar fi smuls masca pe timpul nopții.

”Secţia era nouă - este secţia renovată, de pediatrie - instalaţia electrică nouă şi verificată, iar rampele de oxigen sunt montate anul trecut, înainte de valul trei. Personalul instruit, ca dovadă a intervenit imediat dar, într-o fracţiune de secundă, Dumnezeu ştie.. s-a mişcat patul, s-a frecat de ceva şi o scânteie de oxigen. Erau şi detectoare de oxigen, erau absolut toate cele necesare. Dar probabil bolnavul şi-a smuls masca şi oxigenul s-a dus în aer. Dar asta o să o determine specialiştii, cauza incendiului”, a declarat managerul SJU Ploieşti, Bogdan Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.