Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan a fost demis

demisie

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, l-a demis miercuri pe managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, în contextul în care Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a descoperit, în urma unor controale, mai multe nereguli în cadrul spitalului.

”L-am demis azi pe managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan. Controlul de specialitate de ieri al inspectorilor ANPC a arătat că există probleme mari de igienă, mentenanță și funcționare la bucătăria spitalului. Consider că neregulile identificate sunt de netolerat și incompatibile cu standardele de îngrijire la care au dreptul bucureștenii. Problemele nu sunt de ieri, de azi, ceea ce arată o lipsă totală de preocupare a managerului pentru binele oamenilor bolnavi în timpul care a trecut din 2018 și până acum, de când ocupă această poziție la Spitalul Sf. Ștefan de pe vremea administrației Firea”, a declarat Horia Tomescu.

Pe lângă demiterea managerului,Tomescu a dispus ca ASSMB să verifice respectarea tuturor normelor de igienă alimentară de către spitalele din subordine și să colaboreze cu inspectorii ANPC pentru îndeplinirea standardelor cerute de lege. „Tot personalul din spitale trebuie să înțeleagă că siguranța și sănătatea pacienților trebuie să fie pe primul loc”, a spus viceprimarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.