Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii trec la Etapa III a organizării interne. Silviu Mănăstire printre noii lideri ai partidului. Mici ajustări și pe la funcțiile parlamentare

pnl umbra

Biroul Permanent Național al PNL se reunește azi pentru a oficializa Etapa III a așezărilor interne după alegerea lui Nicolae Ciucă ca președinte al PNL și apoi instalarea lui Nicolae Bode ca secretar general al partidului și completarea schemei de prim-vicepreședinți cu Dan Motreanu.

În ședința de azi urmează a fi votate cele 6 propuneri pentru funcția de secretar general adjunct al PNL. Surse din partid susțin pentru stiripesurse.ro că ar urma să fie propuse următoarele persoane: Stelian Bujduveanu, viceprimar general al Capitalei, fostul jurnalist Silviu Mănăstire, Florin Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române și Mihaela Paraschiv, fosta șefă de cabinet al fostului premier Florin Cîțu, Adrian Ciocănea și deputatul Răzvan Prișcă.

Fiecare din cei 6 secretari general adjuncți vor primi anumite atribuții specifice.

Vor mai fi discutate aspecte importante privind organizarea interne, pregătirea noii sesiuni parlamentare și demararea pregătirilor pentru anul electoral 2024.

Vor fi mici ajustări și la funcțiile parlamentare. Este foarte probabil ca Pavel Popescu să piardă șefia Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, iar Monica Anisie să piardă șefia Comisiei de Învățământ din Senat. O dispută interesantă va fi și pentru poziția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, în timp ce la Senat Alina Gorghiu rămâne vicepreședinte cu atribuții de președinte al camerei superioare.

Cel mai probabil Gabriel Andronache își va păstra funcția de șef de grup la Camera Deputaților. La Senat pe lângă actualul șef, Daniel Fenechiu, funcția mai este dorită și de fostul lider Virgil Guran și de fostul ministru de Interne, Marcel Vela.

În funcție de susținere anumite lucruri vor fi tranșate pe loc.

Deciziile BPN ar putea fi comunicate parlamentarilor partidului într-o întâlnire la Snagov care ar urma să aibă loc în jurul orei 17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.