Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City a ajuns la 17 victorii la rând

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Everton, într-o restanţă din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League. Partida era programată la 28 decembrie 2020, dar a fost amânată din cauza cazurilor de infectare cu noul coronavirus din lotul oaspeţilor, potrivit news.ro.

Au marcat: Richarlison '37 / Foden '32, Mahrez '63, Bernardo Silva '77.

Cu acest succes, City a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, 12 în campionat, din 19 ianuarie 2020.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Echipa lui Pep Gaurdiola nu a mai pierdut din 21 noiembrie 2020, perioadă în care a "strâns" 24 de meciuri fără înfrângere, şi conduce în clasamentul Premier League, cu 56 de puncte, din 24 de jocuri, fiind urmată de Manchester United şi Leicester, cu câte 46 de puncte, şi de Chelsea şi de West Ham United, cu câte 42 de puncte.

Everton ocupă locul 7, cu 37 de puncte, din 23 de meciuri.

La data iniţială a meciului cu Everton, City ocupa locul 6, la şase puncte de liderul de atunci, Liverpool. Acum, Liverpool este pe locul 6, cu 40 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.