Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City condamnă scandările ofensatoare ale propriilor fani la adresa lui Sir Bobby Charlton

calcioefinanza.it
manchester city

Clubul englez Manchester City a transmis dumincă într-un comunicat că va lua măsuri după ce un "număr mic de persoane" au fost auzite cântând scandări jignitoare după moartea lui Sir Bobby Charlton.

Legenda lui Manchester United și a Angliei a murit sâmbătă la vârsta de 86 de ani, conform News.ro.

City a condamnat scandările, care au fost auzite în unele zone ale tribunelor de pe Etihad Stadium în timpul meciului cu Brighton de sâmbătă după-amiază.

În declarație, citată de BBC Sport, cei de la Manchester City a scris: "Manchester City FC este extrem de dezamăgit la aflarea informațiilor privind scandările ofensatoare ale unui număr mic de persoane la adresa lui Sir Bobby Charlton, în unele din zonele tribunelor de la Etihad Stadium în timpul pauzei meciului de ieri din Premier League împotriva Brighton and Hove Albion.

"Clubul condamnă aceste scandări în cei mai fermi termeni și își cere scuze fără rezerve familiei și prietenilor lui Sir Bobby, precum și tuturor celor de la Manchester United.

"În această zi dintre toate zilele, când stadionul s-a ridicat în picioare pentru a aduce un omagiu propriei noastre legende, Francis Lee, suporterii lui Manchester City ar trebui să înțeleagă și să aprecieze la fel de mult ca oricine nevoia de respect în jocul nostru.

"Echipa noastră de securitate studiază imaginile de pe camerele de supraveghere din zonele de acces. Le suntem recunoscători celor care au venit deja să raporteze această problemă.

"Facem în continuare apel la orice informație care ne poate ajuta să identificăm persoanele implicate, astfel încât să putem lua măsurile adecvate pentru a emite ordine de interdicție".

Următorul meci pe teren propriu al lui United în Premier League va fi derby de Manchester contra lui City, duminică, 29 octombrie.

Într-o declarație, Premier League s-a declarat "consternată" să audă despre informațiile privind scandările.

"Salutăm faptul că Manchester City a căutat informații despre cei responsabili și va sprijini orice acțiune ulterioară", au spus ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.