Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City este încă departe de a doua triplă consecutivă, a spus Guardiola

calcioefinanza.it
manchester city

Manchester City este "încă departe" de a doua triplă consecutivă, un "vis ipotetic", a declarat marţi antrenorul Pep Guardiola, cu o zi înaintea meciului, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu Real Madrid, o "echipă excepţională" împotriva căreia formaţia sa trebuie să fie "pregătită să sufere", scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Suntem încă departe de acest vis ipotetic. Când vom fi în finala Cupei Angliei, când vom mai avea două sau trei meciuri de jucat în Premier League şi când vom fi în finala Ligii Campionilor, atunci voi începe să mă gândesc la asta", a afirmat Guardiola într-o conferinţă de presă.

Ca s-o elimine pe Real Madrid, City va trebui "să joace ca în meciul tur" de pe Bernabeu, încheiat 3-3, a avertizat antrenorul campioanei en titre a Europei. Echipa va trebui "să aibă mentalitatea potrivită şi fie pregătită să sufere".

Manchester City este lider în campionat, când au rămas şase etape, şi o va întâlni sâmbătă pe Chelsea în semifinalele Cupei Angliei.

Manchester City şi Real Madrid sunt adversare pentru al treilea an la rând în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Spaniolii au obţinut calificarea în 2022, dar s-au înclinat anul trecut, fiind învinşi cu 4-0 în semifinala retur de pe Etihad.

"A fost o echipă excepţională în sezonul trecut, în sezonul anterior, şi la fel se întâmplă în acest sezon", a spus Guardiola, care a menţionat mai ales importanţa lui Karim Benzema în stagiunile precedente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.