Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City l-a angajat pe David Pannick, avocatul care a blocat Brexitul de două ori, pentru a evita suspenderea UEFA

Manchester City l-a angajat pe David Pannick, avocatul care a blocat de două ori acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană, scrie Mirror. Pannick va încerca să câştige apelul pe care Manchester City îl va formula împotriva suspendării şi amenzii dictate de UEFA.

Manchester City caută deja soluţii pentru a scăpa de sancţiunea drastică impusă de UEFA. Clubul l-a angajat pe celebrul avocat David Pannick, scriu britanicii de la Mirror, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Meciul lui LA Lakers cu LA Clippers, amânat după decesul lui Kobe Bryant, a fost reprogramat pe 9 aprilie

Pannick este unul dintre cei mai importanţi avocaţi din ţara sa. El a blocat de două ori Acordul de retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeană, după ce a reprezentat-o cu succes de două ori pe activista britanică Gina Miller împotriva lui Boris Johnson şi a fostului premier Theresa May.

Manchester City speră că se poate folosi de experienţa vastă a lui Pannick şi că va evita sancţiunea drastică impusă de UEFA - suspendarea pentru următoarele două sezoane din competiţiile europene şi amenda de 30 de milioane de euro. Clubul din Premier League i-ar oferi şi un salariu impresionant avocatului - 20.000 de lire sterline pe zi.

Citește și: 80 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate și raportate în ultima săptămână, în București și 10 județe

City a fost sancţionată aspru, după ce au fost găsite dovezi că nu a respectat regulamentul impus de UEFA şi a încălcat regulile de fairplay financiar. Clubul a fost găsit vinovat de Comisia de Control Financiar a UEFA că a falsificat veniturile încasate din sponsorizări.

Formaţia antreantă de Pep Guardiola urmează să formuleze un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde speră să întoarcă decizia dată de UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.