Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City nu îl lasă pe Pep Guardiola să plece

bbc.com
Pep Guardiola

Tehnicianul Pep Guardiola a reușit să aducă în vitrina clubului Manchester City patru trofee în acest sezon, potrivit mediafax.

Deși nu au reușit să câștige Liga Campionilor, "cetățenii" au obținut tot ce se putea pe plan intern, iar acest lucru i-a determinat pe oficialii clubului să facă toate demersurile pentru a-l păstra pe antrenorul catalan pe banca tehnică de pe Etihad Stadium.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Potrivit celor de la The Sun, Manchester City vrea să prelungească înțelegerea cu Pep Guardiola, iar suma de bani oferită este una impresionantă. 114 milioane de euro pentru următorii cinci ani. Până acum, tehnicianul câștiga 17,1 milioane de euro, iar dacă ar accepta noua propunere ar ajunge la 22,8 milioane de euro pe sezon. Guardiola mai are doi ani de contract cu City, iar noul contract ar fi până în 2024.

Titlul de campioană în Premier League, Cupa și Cupa Ligii Angliei, dar și Community Shield (n.red. - Supercupa Angliei), sunt cele patru trofee câștigate de gruparea pregătită de Pep Guardiola.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

"Voi rămâne aici în următorii doi ani dacă ei mă vor. Sunt mulțumit de Manchester", a spus antrenorul spaniol după ce a câștigat Cupa.

Potrivit jurnaliștilor de la sport.es, singurul lucru care l-ar face pe Guardiola să își schimbe decizia de a rămâne la City ar fi dacă sancțiunea UEFA s-ar aplica, iar campioana Angliei nu ar mai avea voie să joace în Liga Campionilor în sezonul următor din cauza fairplay-ului financiar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.