Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester City pregătește un contract incredibil pentru Erling Haaland: oficialii clubului vor să prelungească înțelegerea pe încă două sezoane

Erling Haaland

Man City se pregătește să deschidă discuții cu Erling Haaland pentru un nou contract, conform unor surse citate de Football Insider. Actuala înțelegere a jucătorului de 22 de ani este valabilă până în vara anului 2027, dar City dorește să-l răsplătească pe Haaland pentru sezonul său de debut.

Conform sursei citate, City se pregătește să-i prelungească șederea pentru încă doi ani, conform Mediafax.

Actualul contract al lui Haaland includea inițial o clauză de reziliere în valoare de 150 de milioane de lire sterline, care urma să devină activă în 2024.

Cu toate acestea, se înțelege că clauza de eliberare din contractul lui Haaland a fost eliminată atunci când Pep Guardiola a semnat o prelungire de doi ani a contractului cu City în noiembrie 2022.

City a folosit clauza de eliberare de 51 de milioane de lire sterline din contractul lui Haaland cu Borussia Dortmund pentru a-l aduce pe Etihad Stadium în vara anului trecut, iar campionii din Premier League sunt dornici să se asigure că niciun alt club nu poate profita de o clauză similară.

Sursele informează că Haaland este foarte fericit la City și că a spus clar că este deschis să negocieze o nouă înțelegere.

Rămâne de văzut dacă noile condiții ale lui Haaland vor include eventuale clauze care ar putea intra în vigoare în viitor.

Internaționalul norvegian a depășit recent recordul lui Mohamed Salah pentru cele mai multe goluri marcate în Premier League într-un singur sezon de 38 de meciuri, cu reușita sa din victoria cu 4-1 împotriva lui Arsenal, miercuri seara.

Haaland este în prezent în fruntea clasamentului marcatorilor cu 35 de goluri în 33 de meciuri în campionat. El a marcat 50 de goluri în toate competițiile pentru City, în 2022/23, cu clubul încă în competiție pentru titlul Premier League, Cupa FA și Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.