Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a ajuns la un acord cu Ajax pentru brazilianul Antony (oficial)

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a ajuns la un acord cu Ajax Amsterdam pentru extrema braziliană Antony, care va juca la echipa engleză, a anunţat marţi clubul din Premier League într-un comunicat, potrivit AFP şi Reuters, anunță agerpres.

Antony, care a jucat la Ajax sub comanda noului antrenor al lui United, Erik ten Hag, a reuşit în sezonul trecut 12 goluri şi 10 pase decisive în 33 de meciuri în toate competiţiile pentru "lăncieri", ce au câştigat campionatul Olandei şi s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost dezvăluite. Presa britanică a indicat suma iniţială de 80,75 milioane de lire sterline, căreia i s-ar adăuga bonusuri de 4,25 milioane de lire sterline pentru fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Potrivit presei olandeze, este vorba de cel mai scump transfer al unui jucător care a evoluat în Eredivisie. Suma care va fi plătită de United pentru el, echivalentul a 100 de milioane de lire sterline, va depăşi cele 86 de milioane de euro, incluzând bonusuri, chetuite de FC Barcelona pentru Frenkie de Jong.

Antony, care are două goluri în nouă meciuri la naţionala Braziliei, a venit la Ajax de la Sao Paulo în februarie 2020.

El va fi al cincilea fotbalist cu care s-a întărit United în intersezon, după Lisandro Martinez, şi el fost jucător al lui Ten Hag la Ajax, Tyrell Malacia, fost la Feyenoord, Christian Eriksen şi Casemiro.

Anunţul referitor la Antony vine într-un moment în care s-au intensificat speculaţiile din presă despre viitorul atacantului Cristiano Ronaldo. Portughezul ar vrea să plece de pe Old Trafford după ce echipa nu a reuşit să se califice în Liga Campionilor.

United, locul 8 în Premier League, cu 6 puncte după patru etape, va evolua joi pe terenul lanternei roşii Leicester City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.