Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a anunțat un nou transfer: A reușit să îl cumpere pe starul lui Inter Milano

www.worldsoccer.com
manchester united

Andre Onana s-a alăturat lui Manchester United pentru o sumă de 51 de milioane de euro, plus 4 milioane de euro în potențiale adaosuri. El a semnat un contract pe cinci ani, cu opțiune pentru încă un an. Este al doilea transfer oficial al lui United din această vară, după Mason Mount.

Onana a semnat un contract pe cinci ani cu opțiune pentru încă un an pe Old Trafford și îl va înlocui pe portarul numărul unu pe termen lung, David de Gea, care a plecat recent de la United în urma unui transfer gratuit, conform News.ro.

Internaționalul camerunez, în vârstă de 27 de ani, a mai lucrat cu noul manager Erik ten Hag în cariera sa, în timpul unei perioade de succes la Ajax.

Potrivit Sky Sports, jucătorul în vârstă de 27 de ani a efectuat deja vizita medicală la echipa din Premier League.

"M-am îndrăgostit de San Siro, de la Curva și de oraș. Acum, circumstanțele sunt potrivite pentru mine să încep o nouă aventură la Manchester", a declarat Onana într-un comunicat adresat suporterilor lui Inter.

"O fac cu mare entuziasm, dar știind că îmi va fi dor de voi. Recunoștință eternă tuturor 'Interisti'. Voi faceți acest club mare".

Onana a ajuns la Inter în iulie 2022 de la formația olandeză Ajax Amsterdam. El a devenit rapid portarul titular al managerului Simone Inzaghi și a fost om de bază într-o campanie care s-a încheiat cu câștigarea de către Inter atât a Cupei Italiei, cât și a Supercupei. De asemenea, au ajuns în finala Ligii Campionilor.

Onana părea destinat să fie pe termen lung portarul titular al Camerunului, dar a decis să se retragă din activitatea internațională după ce a jucat doar un singur meci la Cupa Mondială din 2022, unde a fost suspendat din motive disciplinare.

El a avut 34 de selecții pentru echipa națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.