Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a confirmat oficial transferul lui Raphael Varane (Real Madrid)

Daily Mail
manchester united fans

Manchester United a confirmat sâmbătă finalizarea transferului fundaşului francez Raphael Varane (Real Madrid), care a semnat un contract pe patru ani cu clubul din Premier League, transmite DPA.

După anunţul din 27 iulie, privind încheierii unui acord pentru obţinerea semnăturii fundaşului francez de 28 ani, finalizarea transferului a fost amânată din cauza formalităţilor de obţinere a vizei, a perioadei de izolare şi a vizitei medicale.

Varane nu va debuta în tricoul lui United la meciul de sâmbătă cu Leeds United, din prima etapă a Premier League, pentru că Manchester a anunţat chiar înainte de fluierul de start finalizarea transferului, informează Agerpres.

''Manchester United este unul dintre cele mai emblematice cluburi din fotbalul mondial şi şansa de a veni aici şi de a juca în Premier League era ceva ce nu putea fi refuzat. Există încă multe lucruri pe care vreau să le obţin în cariera mea şi ştiu că m-am alăturat unui lot plin de jucători grozavi care au aceeaşi determinare de a câştiga meciuri şi trofee. Vreau să am un impact aici şi să dau totuk pentru a deveni o parte din istoria acestui club strălucit'', a declarat Varane prin intermediul unui comunicat.

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a salutat de asemenea venirea lui Varane: ''Sunt absolut încântat că am reuşit să ne asigurăm de serviciile unuia dintre cei mai buni fundaşi din lume în ultimii zece ani''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.