Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United a învins, cu scorul de 1-0, formaţia Tottenham

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Tottenham, în etapa a XXII-a din Premier League. Acesta a fost al şaselea succes consecutiv (cinci în campionat, unul în Cupa Angliei) al tehnicianului norvegian Ole Gunnar Solskjaer de când a preluat echipa United. El a devenit astfel primul antrenor care reuşeşte şase victorii la rând după debutul pe banca tehnică a lui United, scrie news.ro.

Golul a fost marcat de Marcus Rashford, în minutul 44, dar eroul unui meci foarte spectaculos a fost portarul David De Gea, care a fost de netrecut duminică, pe Stadionul Wembley.

Solskjaer l-a înlocuit la finalul anului trecut pe portughezul Jose Mourinho. În cele 25 de zile de la numirea sa, United a marcat 17 goluri şi a primit trei, în cele şase succese.

Citește și: Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă, scor 34-20, de formaţia germană SG BBM Bietigheim

Cinci meciuri de campionat câştigate după debutul pe banca lui Manchester United a avut şi Matt Busby, în august-septembrie 1946.

După 22 de etape, Manchester United a egalat echipa Arsenal Londra, clasată pe locul 5. Ambele formaţii au câte 41 de puncte, dar londonezii au un golaveraj superior. Tottenham rămâne pe locul 3, cu 48 de puncte, iar lider este Liverpool, cu 57 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.