Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United ar putea pirede o echipă întreagă în vara lui 2019 - 11 fotbalişti au viitorul incert pe Old Trafford

www.bbc.co.uk
Manchester United

Manchester United ar putea pirede o echipă întreagă în vara lui 2019. 11 fotbalişti ai "Diavolilor" au viitorul incert pe Old Trafford, iar contractele lor expiră în vara anului viitor, la sfârşitul sezonului actual din Premier League, scrie Mediafax.

Nume grele precum De Gea, Martial sau Mata vor fi liberi să semneze cu alt club în iarnă, dacă şefii nu le oferă noi înţelegeri sau jucătorii nu vor fi de acord cu propunerile.

SkySports scrie despre faptul că David De Gea, Chris Smalling, Luke Shaw, Ashley Young, Mateo Darmian, Andreas Pereira, Anthony Martial, Antonio Valencia, Juan Mata, Ander Herrera şi Phil Jones au viitorul incert. Cei 11 jucători intră în ultimele şase luni de contract, iar în iarnă vor fi liberi să-şi pună semnătura pe contracte cu alte echipe dacă şefii lui United nu trec la acţiune.7

Citește și: Adrian Mutu s-ar întoarce acasa pentru echipa lui de suflet: 'Aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!'

Dintre fotbaliştii de pe listă, Martial a condiţionat rămânerea sa la United de plecarea lui Jose Mourinho, pe care unii dintre jucătorii din vestiar nu-l mai suportă, în frunte cu vedeta Paul Pogba. Ander Herrera e dorit de de Athletic Bilbao, clubul care l-a vând în Anglia, la United. Mijlocaşul spaniol poate ajunge pe San Mames liber de contract.

Pe de altă parte, nici viitorul antrenorului Jose Mourinho nu e sigur. Dat ca şi plecat de pe Old Trafford dacă pierdea cu Newcastle (3-2, după ce oaspeţii au condus cu 2-0), scaunul "Specialului" e în continuare ameninţat, cu francezul Zinedine Zidane ca potenţial înlocuitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.