Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United integrează Tezos ca partener oficial pentru Web3, un ecosistem centrat pe fani, bazat pe conceptul metavers

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United, unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal din lume, și-a confirmat parteneriatul cu firma de blockchain Tezos ca trusă oficială de antrenament și partener tehnologic, conform cointelegraph.com.

Clubul de fotbal își propune să prezinte fanilor săi tehnologia descentralizată Web3, pe fondul concentrării tot mai mari din partea firmelor și mărcilor mainstream. Echipa avea să facă prima apariție în noul echipament sâmbătă împotriva lui Southampton.

Acordul de sponsorizare anterior al Manchester United cu Aon a expirat luna trecută, iar Tezos va plăti 33% în plus față de acordul anterior, la 27 de milioane de dolari anual. Tezos va ajuta clubul de fotbal să obțină mai multă expunere la tehnologiile Web3 și ar putea juca un rol cheie în lansarea în curând a diverselor produse și obiecte de colecție digitale pentru fani.

Majoritatea mărcilor sportive globale experimentează cu tehnologii centrate pe blockchain și Web3 și noi modalități de a conecta cluburile sportive la fani. Manchester United își propune să construiască un ecosistem de fani care se estimează să se bazeze pe conceptul unui metavers pe blockchain-ul Tezos pentru a oferi experiențe personalizate fanilor, platforma plănuind să folosească simbolul nativ al Tezos, XTZ .

Victoria Timpson, CEO al alianțelor și parteneriatelor la Manchester United, a declarat:

„Acesta este un parteneriat extrem de interesant pentru Manchester United, deoarece ne aliniază cu unul dintre cele mai avansate, fiabile și durabile blockchain-uri într-o zonă de tehnologie care promite să revoluționeze cu adevărat modul în care toată lumea, inclusiv clubul și fanii noștri, pot interacționa. ”

Tezos, un blockchain proof-of-stake, s-a alăturat listei tot mai mari de firme de blockchain care intră în acorduri de sponsorizare mainstream . Tezos a semnat, de asemenea, contracte de sponsorizare cu McLaren Racing de la Formula 1 și cu New York Mets de la Major League Baseball.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.