Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United nu reacționează momentan la declarațiile lui Ronaldo, care a spus că se simte trădat de club

www.worldsoccer.com
manchester united

Conducerea clubului Manchester United, solicitată să comenteze declarațiile atacantului său, Cristiano Ronaldo, a comunicat luni că va aborda subiectul doar după ce va stabili toate faptele. Portughezul a declarat, într-un fragment de interviu publicat duminică seara că se simte trădat de club, anunță Mediafax.

Ronaldo, care s-a alăturat lui United de la Juventus pentru o a doua oară pe Old Trafford în 2021, cu un contract pe doi ani, a declarat într-un interviu cu Piers Morgan, pentru TalkTV, difuzat duminică seara, că nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

„Manchester United ia act de acoperirea mediatică în ceea ce privește un interviu al lui Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare acordarea unui răspuns după ce vor fi stabilite toate faptele", a precizat luni United într-un comunicat.

Ten Hag a declarat luna trecută că portughezul în vârstă de 37 de ani a refuzat să intre în teren, din postura de rezervă, în meciul cu Tottenham Hotspur, acesta părăsind banca de rezerve cu câteva minute înainte de finalul meciului.

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur nu a făcut parte din echipa care a înfruntat Chelsea sâmbăta următoare și a lipsit la meciul câștigat de United cu 2-1 cu Fulham, duminică, din cauza unei probleme de sănătate.

United se află pe locul cinci în clasament, cu 26 de puncte în 14 meciuri, în momentul în care sezonul din Premier league este întrerupt pentru Cupa Mondială din Qatar, care va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie.

Ronaldo va fi căpitanul Portugaliei la acest turneu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.