Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United oferă 115.7 milioane de euro pentru Jadon Sancho, unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Europa - presă

www.worldsoccer.com
manchester united

Jadon Sancho (19 ani) este unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Europa, iar echipele mari încep să se intereseze de serviciile sale, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Potrivit presei din Anglia, Manchester United este cea mai insistentă și deja au fost demarate discuțiile interne, cu privire la suma pe care conducerea este dispusă să o ofere. Gruparea din Premier League pare că este gata să le propună celor de la Borrusia Dortmund, actuala echipă a mijlocașului, până la 115.7 milioane de euro. Jadon Sancho a devenit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ultimii ani. Extrema dreaptă a fost transferată de Borussia Dortmund, în 2017, de la Manchester City, pentru doar şapte milioane de lire sterline. Ulterior, englezul a impresionat în Germania, reuşind 18 goluri şi 30 de pase decisive în 68 de partide.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Performanţele sale i-au adus convocarea la naţionala de seniori a Angliei, pentru care are deja 10 apariţii, două goluri şi trei pase decisive. De asemenea, cota de piaţă a lui Sancho, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, a ajuns la 100 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.