Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United se mai și refuză: Portarul Andre Onana a spus că preferă să rămână la Ajax Amsterdam

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Portarul din Camerun, Andre Onana, (23 de ani) și-a exprimat dorința de a continua în tricoul semifinalistei Ligii Campionilor, Ajax Amsterdam.

Deși este dorit de unul dintre cele mai importante cluburi din Europa, Manchester United, goalkeeper-ul consideră că este mai bine pentru viitorul lui dacă va rămâne la campioana Olandei. Onana este dorit de gruparea de pe Old Trafford pentru a-l înlocui pe David De Gea, despre care se spune că va pleca de la United în această vară, scrie mediafax.ro.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

Onana a declarat pentru Voetbal International că nu se grăbește să plece de pe Johan Cruijff ArenA: "Este important pentru mine să joc la un nivel înalt și să continui să mă dezvolt. Sunt încă tânăr, iar cu Ajax am demonstrat cât de multe putem să facem cu acest club".

Andre Onana a ajuns la Ajax în anul 2015, de la Barcelona. Jucătorul din Camerun este acum în Egipt, acolo unde joacă în Cupa Africii pe națiuni.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

În ultimul meci din grupa F, jucat sâmbătă, 29 iunie, în fața naționalei din Ghana, Onana a fost integralist, iar partida s-a încheiat 0-0. Camerun este pe primul loc în clasament după două meciuri și le are ca rivale pe Ghana, Benin și Giunea-Bissau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.