Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United şi-a majorat masa salarială până la 105 milioane euro, odată cu venirea vedetelor Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho şi Raphael Varane

mediacdn.prosport.ro
Cristiano Ronaldo

Clubul englez de fotbal Manchester United şi-a majorat masa salarială în ultimul trimestru cu 23%, până la 105 milioane euro, odată cu venirea vedetelor Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho şi Raphael Varane la echipa din Premier League, transmite EFE, citat de agerpres.

În pofida creşterii cheltuielilor cu salariile, United a înregistrat o creştere a veniturilor cu 16,1% până la 150 milioane euro în ultimul trimestru, majorare care se explică din revenirea spectatorilor pe stadion în acest sezon, după ce restricţiile contra noului coronavirus au fost eliminate.

Veniturile pe ziua de meci, care includ biletele, achiziţia de produse comerciale ale clubului, consumul de alimente în stadion, au crescut până la 22,4 milioane euro, comparativ cu 2 milioane euro în sezonul anterior, când meciurilor se jucau cu porţile închise.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a adus şi un plus în veniturile comerciale ale echipei, care au crescut cu 7,9% până la 76,7 milioane euro.

Datoriile lui United nu au suferit însă modificări mari şi au ajuns la 523 milioane euro, comparativ cu 524,7 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului anterior.

Vicepreşedintele Ed Woodward a dat asigurări că deşi rezultatele financiare demonstrează ''rezilienţă în timpul pandemiei'', prioritatea a rămas ''succesul sportiv pe teren. Jucătorii, antrenorii şi toată lumea din club este concentrată pentru realizarea acestui obiectiv''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.