Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United va semna un contract cu Shola Shoretire, un fotbalist de 17 ani

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United va semna un contract de profesionist cu adolescentul Shola Shoretire, pe fondul interesului manifestat față de el de câteva mari cluburi din Europa, anunță publicația Daily Mail. Englezul născut în Nigeria este considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa, anunță MEDIAFAX.

Manchester United va semna un contract de profesionist cu adolescentul Shola Shoretire (17 ani), pe fondul interesului manifestat față de el de câteva mari cluburi din Europa, anunță publicația Daily Mail. Englezul născut în Nigeria este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din Europa la categoria sa de vârstă. El a înscris două goluri și a dat două pase decisive în 12 meciuri din Premier League 2 (U23) în acest sezon.

Micul star al lui Manchester United urmează să semneze primul contract de profesionist și este luată în calcul trecerea lui la echipa de seniori.

Manchester United a respins deja ofertele venite din partea unui număr mare de echipe din Europa, inclusiv Barcelona, Bayern München, PSG sau Juventus, care i-au oferit lui Wonderkid Shola Shoretire primul contract de profesionist.

Pe fondul interesului manifestat față de puștiul minune, Mancester United a decis să îl înregimenteze cu un contract profitabil pentru ambele părți.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

Englezul născut în Nigeria este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din Europa la categoria sa de vârstă. El a înscris două goluri și a dat două pase decisive în 12 meciuri din Premier League 2 (U23) în acest sezon.

Shoretire s-a antrenat cu prima echipă și este de așteptat să debuteze la seniori chiar anul acesta, după ce va semna primul său contract de profesionist.

Tânărul fotbalist a debutat în UEFA Youth League la doar 14 ani și îl are ca idol pe Ronaldinho. Englezul se descurcă foarte bine pe ambele flancuri ca mijlocaș, dar cel mai mult îi place rolul de coordonator.

El a petrecut ultimele două sezoane la echipa de U18 a lui United, înainte de a face trecerea la U23 în acest sezon, pentru care a jucat și în EFL Trophy.

Shoretire, care a crescut la Newcastle, înainte de a se muta la Manchester, speră să își continue ascensiunea și să ajungă la prima echipă, urmând exemplele lui Rashford și Greenwood.

Neil Wood, managerul echipei U23, a vorbit elogios la adresa lui pentru Daily Mail: „Ceea ce mă impresionează cel mai mult faptul că este un jucător foarte tehnic și foarte matur pentru vârsta sa”, a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.