Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandat de arestare preventiv pe numele bărbatului în casa căruia a fost găsită adolescenta dispărută o săptămână

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Bărbatul de 34 de ani în locuinţa căruia a fost găsită adolescenta din Sighetu Marmaţiei dispărută timp de o săptămână a fost arestat preventiv. El este acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, potrivit news.ro.

Magistraţii de la Judecătoria Sighetu Marmaţiei au emis mandat de arestare preventivă pe nunele lui Laurenţiu Laurian Rus, bărbatul de 34 de ani care a găsit-m pe stradă pe adolescenta plecată de acasă şi a dus-o în locuinţa sa, unde a fost găsită luni.
„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului R. L.L., , fără antecedente penale, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3-4 elemente materiale), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată”, este soluţia Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.
Suspectul a solicitat judecătorilor impunerea altei măsuri preventive, însă această solicitare a fost respinsă. Laurenţiu Rus a fost reprezentat în instanţă de un avocat din oficiu.
Decizia privind arestarea sa preventivă poate fi contestată.
Bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor şi nu pentru viol, întrucât prevederea conform căreia actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol, dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani, şi se pedepseşte cu închisoarea”, intră în vigoare de anul viitor.
Rus nu are antecedente penale, el fiind suspect într-un alt dosar pentru o infracţiune rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.