Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandatul conducerii CCIB a fost prelungit până în martie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19

CCIR
Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a decis, la recenta sa reuniune, prelungirea mandatului conducerii alese a Camerei bucureştene până în luna martie 2021, în contextul actualei pandemii de coronavirus, a anunţat marţi CCIB.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată în contextul actualei pandemii de coronavirus şi a restricţiilor existente în organizarea unor întruniri cu un număr semnificativ de participanţi. Totodată, în martie 2021, va avea loc convocarea statutară a Adunării Generale a membrilor CCIB, în conformitate cu prevederile Legii 335/2007 şi ale statutului CCIB, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

"Până în martie 2021, conducerea Camerei bucureştene este asigurată în continuare de dl. dr. ing. Costică T. Mustaţă, în calitate de preşedinte. Dl. Costică T. Mustaţă este director general al companiei Uzinsider Techno SA, parte a grupului de firme Uzinsider SA, şi profesor invitat la Universitatea Politehnică Bucureşti. Vicepreşedinţi ai CCIB sunt: dl. dr. Aurel Vainer (membru onorific al CCIB, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România), dl. Iuliu Stocklosa (East Electric SRL) şi dl. Gheorghe Lemnaru (Ghele Impex SRL)", se menţionează în comunicat.

De asemenea, este prelungit, tot până la data menţionată, mandatul conducerilor celor şase Secţiuni ale CCIB (Comerţ, Servicii, Industrie, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare şi Membri Colectivi).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.