Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manipularea unui proiectil, posibila cauză a exploziei din Alba

bomba

Explozia produsă marţi în localitatea Pianu de Jos, soldată cu un decedat şi cu un rănit grav, a avut loc în incinta unei societăţi comerciale care colectează deşeuri de fier, una dintre variantele luate în calcul de autorităţi fiind că deflagraţia s-ar fi produs în urma manipulării unui proiectil, potrivit Agerpres.

O persoană a decedat şi o alta a fost rănită în urma unei explozii produse, marţi, în localitatea Pianu de Jos, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. Ambele victime sunt din judeţul Hunedoara. Persoană decedată avea 43 de ani, iar cea grav rănită, 52 de ani, a precizat Poliţia.

Bărbatul care a supravieţuit exploziei prezintă câteva răni provocate de schije, el fiind transportat de SMURD la spitalul din Sebeş, au menţionat reprezentanţii ISU Alba.

Nu se cunoaşte deocamdată ce anume a provocat explozia, însă în curtea respectivă au fost observate mai multe proiectile şi, în consecinţă, se ia în calcul că deflagraţia s-ar fi putut produce din această cauză.

Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit, marţi. pentru acordare de prim ajutor şi asigurare măsuri PSI în urma unei explozii produse în curtea unui operator economic din Pianu de Jos. Au fost trimise la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SAJ şi una cu echipaj SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.