Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manowar a îngenuncheat Hellfest-ul: Gestul 'Nemuritorilor' i-a înlăcrimat pe rock-eri

Metal Injection
manowar

Organizatorii Hellfest (21-23 iunie) au anunţat vineri anularea concertului formaţiei americane Manowar, cap de afiş în prima zi a festivalului hard-rock de la Clisson, fapt care i-a dezamăgit pe fani pe reţelele de socializare, potrivit news.ro.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

"Deşi erau prezenţi la faţa locului" joi, înaintea concertului, "echipele şi membrii formaţiei Manowar au decis să părăsească" locul, au explicat organizatorii celebrului festival într-un comunicat publicat pe Twitter.

Acest concert a fost anulat "din motive independente de voinţa noastră", au scris organizatorii, precizând că le pare rău pentru fanii Hellfest, un eveniment care adună în fiecare an 60.000 de "metalişti" aşteptaţi în fiecare zi.

Suedezii de la Sabaton i-au înlocuit pe americani pe Scena Mare.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

De cealaltă parte, Manowar a transmis: "Organizatorii au împiedicat eforturile noastre de a pune în scenă show-ul pe care l-am promis", potrivit unui text online. "În ciuda a ceea ce veţi citi sau auzi, circumstanţele care au împiedicat concertul nostru au fost responsabilitatea lor", au adăugat americanii.

Pe reţelele de socailizare, această anulare a fost dezamăgitoare pentru fani, unii asigurând că veniseră de departe pentru a vedea concertul Manowar, care făcea parte din turneul de adio al americanilor şi care trebuia să fie ultima lor apariţie în Franţa.

Trupa, înfiinţată în 1980, la New York, este formată din Eric Adams (voce), Donnie Hamzik (tobe), Karl Logan (chitară, clape) şi Joey DeMaio (bas). Grupul a lansat 11 albume de studio, dar şi albume live, precum şi numeroase single-uri, EP-uri, compilaţii şi DVD-uri. A obţinut discuri de aur şi platină şi a întreprins peste 35 de turnee. Cel mai recent album, "Kings Of Metal MMXIV 2", a fost lansat în 2014, şi completează o discografie care cuprinde titluri precum ”Kings of Metal” (1988), ”Warriors of the World” (2002) şi ”Gods of War” (2012).

"Pe lotul 2 am spus ca voi rezilia contractul, e pe un stadiu fizic de 50%, porțiune care în 2017 era mult mai avansată decât lotul 1. Am fost în inspecție și erau 30 si ceva de utilaje, am spus poate ați confundat cu un drum. (...) El nu are utilaje să le bage la lucru. Acest construtor a fost în asociere cu altă firmă, a fost scindare, asociatul român a ieșit din asociere și implicit nu a mai avut utilajele necesare să ducă la sfârșit construcția. Ei încaseaza niște bani și trebuie să îi plătească pe cei care lucrează. Dacă ei nu plătesc subcontractori, normal că pleacă", a mai spus Cuc.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Ministrul Transporturilor susține că săptămâna viitoare va face o nouă verificare și dacă nu găsește contracte ferme va lua o decizie radicală.

"Dl Neaga (n.r.: directorul CNAIR) îl va urmări zilnic, se va muta acolo și va sta și îl va vedea la cm,. Dacă nu se țin de calendar reziliem contractul, dam certificat negativ constatator", a mai declarat Răzvan Cuc.

 

SE INCARCA...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.