Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Lanzini, mijlocașul echipei West Ham, a făcut o donaţie pentru o bancă de alimente după ce a încălcat regulile anticovid

www.skysports.com
West Ham United

Mijlocaşul echipei engleze de fotbal West Ham United, argentinianul Manuel Lanzini, a făcut o donaţie pentru o bancă de alimente din Londra, după ce, de Crăciun, a fost surprins încălcând regulile anticovid, scrie Reuters.

Argentinianul de 27 de ani şi-a cerut şi scuze în contextul în care a fost fotografiat la o petrecere alături de jucătorii lui Tottenham, Erik Lamela, Giovani Lo Celso şi Sergio Reguilon, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

''M-am gândit mult la acţiunile mele, ştiu că nu mai pot schimba ce s-a întâmplat, dar am vorbit cu clubul şi cu antrenorul meu, vreau să fac ceva bun. Sunt la West Ham de ceva timp, ştiu ce înseamnă comunitatea pentru clubul nostru, de aceea vreau să mă alătur unei cauze nobile şi donez pentru banca de alimente Newham. Sper să contribui şi eu la susţinerea persoanelor aflate în dificultate în aceste vremuri grele'', a spus Lanzini.

Mai mulţi jucători ai unor echipe din Premier League au fost surprinşi încălcând în ultima perioadă restricţiile anticovid, iar Liga a cerut cluburilor acţiuni disciplinare mai ferme faţă de cei ce nu respectă regulile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.